">
Granárium Nyugdíjasház

Granárium Nyugdíjasház - Tájékoztató

Tel.: (30) 966-7725

Szent Borbála Idősek Otthona - Tájékoztató

Bemutatkozás

Napozóterasz Étterem Szoba Erkély Díszkert

A Granárium Nyugdíjasháznak a közel egy hektár nagyságú, a Gerecse és a Pilis hegyeire gyönyörű panorámás kilátást biztosító telken közelmúltban épült 5 szintes és 1485 m2 hasznos alapterületű épületünk biztosít otthont, amely – Granárium Központként, mint Étterem és Panzió – immár több sikeres működési évet tudhat a háta mögött. 2020-ban ugyanakkor profilváltást határoztunk el és a jövőben kifejezetten a szenior korosztálynak nyújtott szolgáltatásokra kívánunk összpontosítani.

A Szent Borbála Idősek Otthona negyed évszázados üzemeltetése során a családunknak olyan tapasztalatokra sikerült szert tennie, melyek alapján pontosan tudjuk, hogy az idős embereknek mindenkor az élethelyzetüknek és egészségi állapotuknak (aktív életet élő / részben ápolásra szoruló / teljes gondozást igénylő / demens ellátásra szoruló) éppen aktuálisan legmegfelelőbb, emberközpontú szolgáltatásokra van szükségük. Szolgáltatási körünk tovább differenciálásával és a nyugdíjasházunk kialakításával ebben kívánunk a segítségükre lenni.

A Granárium Nyugdíjasház Nagysáp belterületén, az Esztergomot (18 km) Tatabányával (32 km) összekötő 1119-es számú közút mellett fekszik, Budapest vonzáskörzetében (53 km). Esztergom városának közelsége mellett, friss vidéki levegője, végtelen nyugalma, csendje és békéje, kedves falusi hangulata ragadja meg leginkább az ide érkezőket.

Nyugdíjasházunkra a kényelem és harmónia jellemző. 12 db világos, kétszemélyes lakrésszel (20-24 m2) rendelkezünk, amelyek saját fürdőszobával (mosdó, zuhanyzó, toalet), teljes és otthonos bútorzattal felszereltek, de igény szerint a saját, jól megszokott bútorokat sem utasítjuk vissza.

Szobáinkban egyaránt biztosított a vezetékes telefon csatlakozás, központi antenna csatlakozás, szélessávú Internet csatlakozás, füstjelző, légkondicionálás, valamint egy minibár. Családias hangulatú panziónk így összesen 24 fő részére képes gondtalan életet biztosítani, de szobáink – egyedi megállapodás alapján – akár egyetlen személy vagy akár házaspárok részére is igénybe vehetőek.

8 db emeleti lakrészünk saját erkéllyel, épületünk pedig több terasszal (köztük egy jacuzzival felszerelt napozóterasszal), sőt egy egész játékszinttel (bowling, 8’ pool biliárd, csocsó, steel és szoft darts, asztalitenisz, kártyaasztal) is rendelkezik, melyeken vendégeink egyaránt szívesen időznek.

Az akadálymentes közlekedés biztosítása érdekében a szinteket személylift köti össze, ami nagyban megkönnyíti az épületen belüli közlekedést.

Díszkertünk kellemes, igényesen parkosított zöld környezetet, jó levegőt biztosít. Otthont ad a mindennapos sétának, levegőzésnek, napozásnak, ráadásul bármely kertészkedni szerető vendégünk előtt is nyitva ál, hogy a parkgondozásba bekapcsolódhasson.

Udvarunkban a nyugdíjasház lakóinak saját, dedikált parkolóhelyet is biztosítani tudunk. Valamennyi közösségi teret, társalgót lakóink szabadon használhatják, egyedül vagy társaságban (társasjátékok, kártya- vagy sakk partyk stb.).